Vásárlási kedvezmény

A Global Arms Fegyverszaküzlet a versenyeink helyezettjeinek és résztvevőinek az alábbi kedvezményes vásárlási lehetőséget ajánlja fel:


” Minden divízió 1-2-3.helyezettje kap tőlünk egy darab 10%-os vásárlási utalványt, amit a boltunkban (1051, Budapest, Vigyáz Ferenc utca 3.fszt.1.) tudnak beváltani.
Egy kupon egy vásárlásra jogosítja fel a versenyzőt, ami át nem ruházható.Egy vásárlás alkalmával egy kupont lehet felhasználni.
Amikből a kedvezményt biztosítjuk: Fegyverek és tartozékok, kiegészítők. Kések-bicskák. Ruházat, bakancsok.
Továbbá van lehetősége a helyezést el nem ért versenyzőknek, hogy egy regisztrációval jogosulttá válhatnak egy 5%-os kuponra, amit egyszer használhat fel, át nem ruházható és más kedvezménnyel és kuponnal nem összevonható.
Ezek a kuponok az átadás vagy regisztráció napjától számított egy évig érvényesek.
A versenyen helyezést elért versenyzők a versenynaplóból kerülnek nálunk regisztrálásra, amit a verseny szervezője biztosít felénk, a versenyt követő egy héten belül.
A versenyeredményeket mi regisztráljuk, harmadik félnek nem adjuk ki.
Az 5%-os regisztrációk a helyezést el nem ért versenyzők esetében teljesen önállóan történik. Azok adatait csak mi kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki.
Az általuk forgalmazott márkák: Sig Sauer, CZ, CZ4M, SchmidtBender, Holosun, Bosp, Böker Magnum, Victorinox, Spyderco, Cold Steel…”